emoticonos

 
 
 
     
     
     
     
     
     
     

pullipcon
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
  Back to School 18/08/13  
 

Per sortir una mica de la rutina i l'estil victorià, he preparat per a aquesta ocasió un diorama de carrer.

Es tractava de fer una sessió de fotos al meu nou nouvingut Isul Neko MaoMao (nick Doraemon) un hacker molt perillós...
Us deixo fotos que espero us agradin!

__

 
 


 
  L'Alcova de Falka 10/03/15  
 

Nou diorama per la reinona de la casa i la més dolenta entre les dolentes... si.... es tracta de... Falka~!!! wahahaha

La Byul Lilith és la meva perdició. No m'havia cridat mai el motlle de les Byul però des de la seva aparició s'han vingut per a casa unes quantes més (les Angelic Pretty Cocotte i Sucre; Tigger Lilly...). Pobreta és tan poc agraciada i de mal caràcter que es fa voler. Una tarda vaig entrar a un basar oriental i vaig trobar un altre joier d'escala 1/6 però amb la forma de tocador victorià.
Quan ho vaig veure vaig pensar: però si són els mobles de Falka! Que fan aquí? jajaja

Deixo fotos del diorama; d'ella maquillánt-sse en la seva alcova posant-se guapetona per robar el cor de Mamoru (Taeyang Filato) i el nou benvingut Victor (Taeyang Gakt).
No te ni un pel de tonta! l'ull que té per triar els seus xicots ;)

_

__

 
 


 
  Croniques d'Atlantis 12/01/13  
 

Un nou diorama victorià (es nota que m'agrada aquest estil ^^) i és que estic preparant una nova família basada en les aventures de pirates, investigadors bohemis i secrets de l'antiga ciutat perduda de Atlantis.

En ells tinc a la viatgera i col·leccionista Karen (Pullip Zuora) com a protagonista, Olivia (Pullip Seila) la ratolineta de biblioteca, al misteriós i seductor pirata dels mars Erik (Taeyang Another King) i la seva germana Angie (Dal Another Soldier Rabbit), Beryl (Pullip Cornice) és la archi-enemiga de Karen per buscar les peces de col·leccionista més valuosas; però..... em falta per acabar aquesta família una Pullip Another Queen (╥﹏╥)
Espero poder portar-me-la un dia a casa. És d'us pocs models (juntament amb la Haute LA) que se m'han escapat sempre i ara estan a preus prohibitius.

En fi, us deixo amb una foto del petit diorama que vaig muntar, amb mapes en paper de pergamí de Atlantis i del Nautilus.

 
 


 
  Festa Halloween ~!!! 14/10/12  
 

Benvinguts al Saló de Falka (Byul Lilith) on s'ha celebrat una gran festa Pullipera per celebrar el dia dels morts amb dolços, refrescs, pastissos, t'i moltes sorpreses més! com una bola de cristall per descobrir que t'oferirà el futur, pócimas màgiques, antifaços o carabasses que brillen en la foscor :D

Jajaja m'encanta el personatge de Falka i per això vaig preparar un diorama que estigués a la seva altura el que aconseguit? ha estat molta paciència anar aconseguint cadascun dels objectes i detalls que es veuen en la sessió de fotos i ni us explico l'embolic de treure tot el rement per muntar la taula per als comensals.

Encara així m'ho vaig passar genial i això és el que importa. Espero que us agradin les fotos :D

__

__

_

 
 


 
  Festa del te Victorià~♫ 17/08/12  
  Benvinguts al Saló de Te Victorià per gaudir tota una tarda amb les amigues i riure's mentre prens pastissos, galetes, refrescs... que enveja! al meu també m'agradaria tenir una sala així a grandària real XD

Any way... Vaig muntar aquest diorama per presentar a Madoka (Pullip Alice du Jardin) i perquè aquesta mateixa tarda venian dues amigues amb les seves Pullips ha fer fotillos i parlar dels models que tenim en la nostra wish-list

Espero que us agradin les fotos del diorama✮

_

__

 
 


 
  Salò del jardí Victorià 17/08/12  
 

Sessió improvisada perquè em venia de gust i molt treure-li fotos a Kanaria ^___^

Vaig estar treballant en unes finestres altes per al següent diorama, que anés d'estil victorià però més lluminós i alegre que l'anterior d'estil steampunk. Per al sòl vaig utilitzar una textura de fusta que simulés el parquet clàssic d'una casa Victoriana, els quadres i el piano ja els tenia preparats des de fa temps però no els havia fet una sessió. El resultat són aquestes fotos.

Espero que us agradin~ ♥

__

 
 


 
  L'habitació de Vanessa 14/04/11  
 

Diorama de la meva habitació amb mini-jo ^^

En ella he posat totes les coses que em representen: manualitats, pullip, cosplay...
Hi ha diverses cosillas de la col·lecció rement 'stationaries', però també vaig fer jo mateixa unes caixes de Pullip Panda i Street (van ser de les meves primeres Pullip a col·leccionar) i miniatura de les revistes oficials de Groove, flyers, posters de Nana i sailor Pullip (jajaja), etc... sense oblidar aquest petit racó amb cosplays.

M'ho he passat genial muntant aquest diorama! vaig fer centenars de fotos però tènia que fer selecció. Aquí us deixo les fotos i espero que us agradin i les gaudiu tant com jo preparant-ho tot :)

_

_

__

 
 


 
  Porta del Temps de Sailor Pluto 03/04/12  
 

Per fi vaig començar a construir la porta del temps per la meva Sailor Pluto~~~!!! ♥♥♥♥♥

Es tracta d'un projecte complicat ja que en l'animi ni en el màniga surt correctament per veure el seu disseny, i més aviat és una adaptació/fusió d'ambdues.
Vaig decidir posar en les portes les diferents fases de la lluna a excepció d'un dels requadres perquè en tots dos dissenys surt una reixeta... Sigui com sigui la intenció és millorar la meva família 'Sailor Pullip', així que vaig fer la feinada de vectoritzar tota la porta per capes per tallar-la en foam de 5mm i 10mm.

M'agrada molt com va quedant i segur que en les futures sessions de Sailor Pluto quedarà genial! *w*

__

 
 


 
  Props 09/01/12  
 

Avui he estat fent manualitats pels props dels diorames. Uns tarros de cristall amb purpurina molt bonics que estic customitzant amb etiquetes a l'estil vintage. Alguns porten cordó, uns altres porten adhesiu i els escric noms.
D'altra banda vaig trobar un piano 1/6 però d'un color rosa cridaner XD
Ho he pintat de negre i repassat tot perquè es vegi més elegant. També he vaig trobar uns ampollers (que vaig pintar de negre perquè venien en aquest fuxia horrible) i una xemeneia perfecta per al saló Steampunk.

Fins aviat~!

_

_

 
 


 
  Mansió SteamPunk 19/12/11  
 

Primeres proves per fer salons estilo Steampunk. He imprès diverses textures per empaperar les parets i vaig trobar diversos joiers amb forma de sofà a escala 1/6 0* són perfectes per Pullip! he comprat materials com a metacrilat, pcv5mm o teles per fer per exemple la taula i altres coses més...

Espero que us agradi com m'està quedant, tinc moltes ganes de tenir-ho llest per fer-los sessions a la meva família Steampunk! :D

_

__

 
 


 
  Petit Housing (Re-Ment) 25/09/07  
 

He decidit reprendre la idea de fer el menjador/cuina amb la Petite Housing de Re-ment. De moment està alguna cosa buida, però voldré afegir-li quadres, cortines, catifes, plaquetes decoratives... La idea de comprar una segona habitació la vaig a haver de deixar apartada. A dia d'avui sembla que ja no se segueixen fent i les poques que surten no són ni molt menys el que em va costar la primera... tret que trobi una bona oportunitat, hauré de conformar-me amb ho tingui.

__

__

____

 
 


 
  Petit Housing (Re-Ment) 15/08/07  
 

Des de la web HobbyLink Japan vaig comprar un nou article de la casa Re-ment, en aquesta ocasió va ser la Petite Housing, la qual pots decorar amb els articles de la mateixa marca (per exemple la cuina que hi ha en el meu primer diorama). He estat a punt de comprar 2 perquè volia muntar una habitació àmplia ajuntant-les, però volia assegurar-me de les seves proporcions i vaig preferir deixar-ho per més endavant.

__

__

 
 


 
  Casa de Fusta 15/11/06  
 

Aquesta és la primera prova de diorama que vaig fer de fusta. Vaig aconseguir alguns complements de la marca Re-ment per decorar l'interior com si anés una cuina. Aquesta marca té coses molt curioses, tot seria real si no anés perquè està a escala 1/7!!! La grandària és ideal per Dal o Blythe.

__

 

 

プーリップ --- テヤン --- ダル --- ビョル --- イスル --- 여루메creativecommons_eng